12.9.10

Motor híbrid d'Obres

Els cotxes híbrids són el Model T del nostre segle. Ells són els cotxes produïts per reduir els gasos d'efecte hivernacle, al mateix temps per obtenir millor rendiment de combustible que altres vehicles que ningú somiava probablement seria en absolut possible, però els seus híbrids està agraïda ja que l'augment enorme en els preus del gas en els últims mesos. Un cotxe híbrid és una cruïlla de dos tipus de cotxes: la impulsada pels combustibles i els vehicles elèctrics. Anem a veure com el treball de dos i la forma en què pot funcionar com un motor híbrid.

Un motor híbrid és un motor que funciona en més d'un origen - si es tracta d'una combinació de dièsel i electricitat, la gasolina i l'electricitat, la gasolina i l'energia solar, o qualsevol altra opció de múltiples fonts. El benefici de combinar múltiples fonts d'energia en un cotxe híbrid és que l'estalvi de combustible més es realitza, i per tant el vehicle és capaç de córrer molt més econòmic.

Tots els camions híbrids Sobre Chevy

Tema del medi ambient com la contaminació i l'escalfament global han creixent preocupació, així com el preu de la gasolina que s'eleven increïble. És fer que els vehicles híbrids són la popularitat augment. En els anys, els cotxes híbrids tenen reletively comú amb els vehicles utilitaris híbrids Esport en competència prop o sobre híbrids camions? No obstant això, tot això canviarà com General Motors, la fabricació d'automòbils.

GM introduir la versió híbrida del Chevrolet Silverado i la GMC Sierra a Florida, Califòrnia, Oregon, Washington, Nevada i Alaska el 2005. La companyia va fer els vehicles disponibles a tot el país en 2006.These Chevy camió híbrid amb motors V-8 i 5,3 litres que tenen la mateixa quantitat de Tarque i poder com contraparts no-híbrid.

Auto híbrid

En activar l'auto híbrid es va introduir per primera vegada gran part del seu interès procedien de particulars interessats principalment en els avantatges mediambientals dels vehicles híbrids. L'economia actual i l'historial d'alts preus del combustible ha donat lloc als següents nous que està principalment interessat en estalviar diners en benzina. L'economia està en recessió i moltes persones creuen que una recessió està en camí i auto híbrid pot ser una de les millors solucions en aquest dia.

Un automòbil híbrid útil sobretot gasolina i energia elèctrica per a funcionar. Hi ha pocs vehicles elèctrics dièsel també, que s'estan executant en aquesta tecnologia. Un híbrid fa ús de l'energia elèctrica només quan el motor requereix d'alimentació. Alguns vehicles automòbils híbrids tenen sistema de frenada regeneratiu. Mitjançant l'ús d'un sistema de frenat regeneratiu, el vehicle pot disminuir la velocitat en reduir certa quantitat de poder. El generador d'aquesta manera, utilitza la potència es va reduir a la generació d'energia elèctrica.

Cotxes elèctrics híbrids

Cotxes elèctrics híbrids combinen un sistema d'emmagatzematge d'energia elèctrica amb un mitjà ocupada de generació d'energia elèctrica, en general a través del consum d'algun tipus de combustible. Cada tipus de cotxes elèctrics híbrids té la seva pròpia qualitat de funcionament i pràctiques de disseny elegit, així com els avantatges i desavantatges.

Les diferents marques de cotxes híbrids elèctrics proporcionen a les persones l'oportunitat de tenir un vehicle amb estil mentre que al mateix temps la conservació de combustible. A més, el medi ambient rep menys contaminació pels cotxes elèctrics híbrids present. La gamma de cotxes que podràs veure els cotxes híbrids inclou els populars SUV, cotxes esportius, sedan i camionetes. En el procés de creació dels cotxes elèctrics híbrids, el més important és l'estalvi d'energia i la protecció del medi ambient. On avui en dia això són els problemes comuns que enfronta la societat

Tecnologia híbrida

Tecnologia híbrida és quan un vehicle combina dos o més fonts de poder. Els cotxes híbrids tenen gairebé sempre un motor de gasolina i un sistema auxiliar del motor elèctric que funciona amb bateries recarregables. Els cotxes híbrids amb una tecnologia híbrida han estat rebent un munt de rumors en els últims tres o quatre anys, i ara amb el cost en alça del petroli i la gasolina, els híbrids s'espera aconseguir més calenta que mai.

El 1905, la sol.licitud d'una patent per a una híbrids de gasolina i motor elèctric de potència de tren va portar la tecnologia híbrida de motors a l'existència. En aquest moment l'estalvi d'energia no van ser el principal punt focal d'aquest model de doble poder i, no obstant això, la història de la tecnologia híbrida havia nascut.

Vehicles nous híbrids

Els cotxes nous híbrids estan especialment dissenyats per encaixar en l'estil de vida modern. Alguns estan especialment de moda, estil, i atractiu per al públic televident. Semblen ser similars als comuns els cotxes de gas. El seu pes, disseny, forma i ajuda en l'eficiència energètica del vehicle. Es fan lleugers perquè el encenedor del vehicle, menys energia que necessita per impulsar cap endavant. L'àrea frontal del cotxe es redueix, per tal de disminuir l'arrossegament mentre es mou cap endavant.

Els cotxes nous híbrids han obert un nou capítol en la indústria de l'automòbil. Molts dels principals fabricants d'automòbils de fabricació de les rieres hi ha els cotxes híbrids o té intenció de fabricar actuacions híbrids. El fabricant d'automòbils de luxe Lexus primer ja ha llançat una línia molt reeixida dels cotxes híbrids. Ells han mostrat el camí a altres fabricants d'automòbils de luxe que hi ha clients que volen fer el planeta més verd i es preocupen pel medi ambient. També han demostrat que el cotxe de luxe no ha de veure's compromesa en termes de rendiment o de luxe quan s'utilitza la tecnologia híbrida.

Toyota Hybrid Car

Toyota híbrid va ser el primer a arribar al mercat. Després de dècades de qualitat del gas combustible de fabricació, Toyota Motor Corp, redirigir els seus esforços creatius en un entorn amigable direcció. El primer model del cotxe híbrid Toyota Prius va ser que va fer una veritable revolució en el món de automakers.The Toyota Prius va ser el primer híbrid que es prepari per a la seva comercialització massiva el 1997, per la qual cosa en mirar els cotxes híbrids, sempre és una bona idea mirar els que se'm va avançar. Per descomptat, encara que sempre sol fabricant està intentant afegir un híbrid a la seva formació, haurà de fer la recerca real de tu mateix.

Toyota Prius - A més de ser el blanc de les bromes Jeff Dunham, aquest vehicle en particular té un preu inicial de voltant de $ 21.000 i passa a ser un dels més coneguts i aclamats híbrids en el mercat ara. El disseny dels cotxes híbrids de Toyota es considera superior a tots els altres models similars disponibles al mercat: el motor, el tipus es posa mph en uns pocs segons i totes les condicions de la carretera que ofereix són alguns dels millors, per no esmentar que la viabilitat del disseny i el preu són igualment avantatjós per als propietaris d'automòbils.

SUV Hybrid

Una cosa que vostè pot veure amb només mirar SUV híbrid és el fet que la camioneta és més gran que els altres cotxes. Però permet fer una ullada dins. No només és l'híbrid SUV més petit dins d'un original SUV també ho són tots els altres models híbrids. La raó darrere d'això és el fet que els petits vehicles de combustible pot funcionar millor i més eficientment en un motor més petit, que és una de les moltes idees darrere de la realització de qualsevol vehicles híbrids.

Hi ha una varietat de models SUV híbrid que s'estan realitzant en l'actualitat. Tots dos Lexus i Toyota ofereixen els seus propis models SUV híbrid. Vostè també trobareu que Honda ofereix un híbrid SUV, però es considera que és un híbrid molt lleus. Si bé encara no hi ha una gran varietat de diferents models de SUV híbrid que es fa avui, en el futur s'espera que més fabricants començarà a produir una varietat de diferents híbrids SUV.

Raons Comprar Cotxe Híbrid

Jo entenc que en general és a mi a reparar, els canvis positius a ser menys malgastador i prendre mesures per revertir alguns dels danys que hem fet el planeta. No vaig a anar tan lluny com al pagament de crèdits de carboni, em sembla que una mica estrany, però encara estic vacil.lant sobre la substitució del meu vell i gran, perdent combustible SUV amb un híbrid. Sé que ajudar al medi ambient, però necessito més convincent, més raons per comprar un cotxe híbrid que estalviar uns quants dòlars a la gasolinera.

El que vaig trobar eren en realitat força raons.

1. És hora de començar. Vas a pagar més per un híbrid que un cotxe tradicional. Amb el temps, vostè farà la diferència en l'estalvi de gas, però que portarà algun temps. Si bé aquests dos punts sonar com et dic no és una bona idea, la realitat és que hem de començar per algun lloc. Sabem que el Congrés ha ordenat als fabricants d'automòbils per començar a treballar seriosament en els cotxes, que substituiran al que fem servir avui en dia. No estem allà encara, però estem treballant per arribar allà. Aquests cotxes són un pas en aquesta direcció. L'inevitable s'acosta i que també podria començar a usar-lo.

2. De veritat estan ajudant a revertir el dany de les emissions. Quan vostè condueix un híbrid, vostè està ajudant a reduir el núvol marró desagradable que tots hem estat queixant.

3. Un híbrid té sentit. Vostè té l'opció, inabastable fins ara en els cotxes elèctrics simples, de moure's entre les reserves de combustible tradicional o totalment fora de funcionament elèctric, generalment amb el simple accionament d'un interruptor, sempre que ho necessiti.

4. Vostè recarregui les bateries cada vegada que es trenqui.

5. Ara té opcions que no tenia amb els híbrids fa cinc anys. Això inclouria l'opció d'entrar en un híbrid SUV. No obstant això, ara també vol dir que, atès que els fabricants han estat en això per una mica de temps ara, saben que vols aquesta comoditats que hagis acostumat al seu cotxe tradicional. Així doncs, vostè no ha d'optar per un quadre horrible d'un cotxe petit més.

6. Vostè rebrà un molt, molt bona rebaixa d'impostos del govern federal per la compra del seu híbrid.

7. Vostè obté cosí d'estacionament a la biblioteca i en molts altres llocs. Bé, pel que una última és només la meva cosa personal, però he d'admetre que m'agrada trobar una plaça d'aparcament a la ciutat i sempre he envejat aquells llocs reservats per als vehicles de combustible alternatiu.

Toyota Camry Hybrid 2010

L'híbrid Toyota Camry és una versió híbrida del Camry Sedan setena generació. El Toyota Camry Híbrid es va introduir el maig de 2006 i ha estimat vendes als EUA de 60.000 per any, o 15 per cent de les vendes totals Camry. Tot i que tothom és molt conscient de les conseqüències de l'escalfament global, els automòbils híbrids s'han demostrat ser un gran pas per mantenir l'ambient segur. Toyota, amb l'adveniment de 2010 Toyota Camry Hybrid, presumeix del seu aspecte elegant i amb estil i confort com en altres regulars models de Toyota.

El Toyota Camry híbrid és una versió més amplis, luxosos i confortables habitacions de híbrid popular Prius de Toyota, amb la mateixa impressionant economia de combustible. El Camry híbrid no té els aspectes del Prius que alguns compradors podrien trobar desagradable, com la mida compacte. El Camry híbrid estableix un perfecte equilibri de l'economia de combustible, "verd" de vida, i un sedan familiar funcional.